Зошто да го изберете Herbalife?

Што го прави Herbalife поинаков од другите?

Еден човек тргна со визија да го подобри здравјето и финансиската благосостојба на други луѓе. Од 1980 г., визијата на Марк Хјуз, основачот на нашата компанија, прерасна во бренд што ужива углед во целиот свет, а за повеќе од 2,3 милиони Членови тој претставува начин на живот.

Ако решите да станете Член на Herbalife, ќе можете да уживате во следните подобности:

 • Дарежлив план за компензација
  Планот на Herbalife за компензација е еден од најдарежливите во индустријата на директна продажба. 73% од својот приход од малопродажба компанијата им исплаќа на најуспешните Членови во облик на профит од малопродажба и големопродажба, ројалитети и бонуси.
 • Етаблиран и докажан метод
  Планот на Herbalife за компензација веќе со години непрекинато им помага на луѓето да си ги остваруваат соништата и им го менува животот низ целиот свет.
 • Импресивни обуки
  Како Член на Herbalife ќе добивате неверојатни обуки, поддршка од големата заедница на колегите Членови, и постојана поддршка и помош од нашиот наградуван тим за давање услуги на Членовите.
 • Производи засновани на наука
  Како Член на Herbalife, ќе продавате суплементи на витамини и минерали, производи за регулирање на тежината и производи за лична нега, сите создадени од страна на светски признати научници. Луѓето ги обожаваат производите на Herbalife затоа што тие даваат резултати.
 • Им го менуваме животот на луѓето
  Можеби најголемата придобивка од тоа што ќе станете Член на Herbalife е тоа што ќе им го менувате животот на луѓето. Ќе ја подобрувате добросостојбата на вашите пријатели, на луѓето во вашето опкружување и на луѓето во целиот свет.

Нема граници на тоа што можете да го остварите со Herbalife.

Правна изјава – кога разгледувате или споредувате деловни можности, имајте на ум дека во ниеден модел на трговија не е недозволено промотор или учесник во тој модел да убедува некого да изврши уплата на тој начин што ќе му ветува дека ќе има корист од тоа што ќе приклучи други луѓе во тој модел. Не дозволувајте да ве залажуваат тврдења дека е лесно да се остваруваат големи заработки. 


Why Choose Herbalife
Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 17.07.2019 10:23:32 | NAMP2HLASPX04