Зголемете го Вашиот приход Herbalife

Зошто Herbalife?
Визијата на еден човек за подобрување на здравјето и финансиската благосостојба на другите.


Од 1980, визијата на Марк Хјуз, основачот на компанијата Herbalife, прерасна во глобално почитуван бренд. Денес, за повеќе од 2 милиона Дистрибутери оваа визија претставува начин на живот.

Доколу одлучите да постанете Herbalife Независен Дистрибутер, можете да ги уживате следниве придобивки:

Дарежлив план за вкупна заработувачка
Планот за вкупната заработувачка е еден од најдарежливите во директната продажна индустрија. Исплаќа дури и до 73% од приходот од малопродажбата на своите најдобри Независни Дистрибутери во форма на профит од малопродажба и големопродажба, надоместок од патентиран бренд и бонуси.

Постанете Herbalife Независен Дистрибутер и преземете контрола врз Вашиот живот.
Воспоставен и докажан метод

Планот за вкупната заработувачка на Herbalife со години овозможува остварување на соништата преку исполнување на очекувањата на луѓето и продолжуваме да менуваме животи насекаде низ свет.

Импресивна обука

Како Herbalife Независен Дистрибутер ќе добиете одлична обука, поддршка од многубројната заедница на Дистрибутери и постојана помош од нашиот наградуван тим за услуги кон клиентите.

Производи базирани на наука

Суштината на интернационалната репутација на Herbalife се наоѓа во нашата палета на квалитетни нутрициски производи. Како Независен Дистрибутер ќе продавате витамини и минерали како додатоци на исхраната, контролирање на телесната тежина и производи за лична нега. Научниците кои се заслужни за развивање на нашите производи се здобија со светска слава, а луѓето ги сакаат производите на Herbalife бидејќи се делотворни.

Направете разлика

Подобрување на животите на другите луѓе е можеби највредниот аспект поради кој би постанале Дистрибутер на Herbalife. Ќе остварувате позитивни промени врз благосостојбата на Вашите пријатели, Вашата заедница, и на луѓето насекаде во светот. Можете да бидете дел од мрежата на Herbalife дистрибутерите кои

Нема крај на сето она што можете да го постигнете со Herbalife. Предупредување - Кога размислувате или ја споредувате оваа деловна можност, имајте на ум дека е противзаконски за промотер или учесник во трговската шема, да убедува други да извршат наплата ветувајќи им добивка од наговорувајќи други да се приклучат кон шемата. Немојте да бидете излажани дека висока заработувачка лесно се постигнува.

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 23.02.2019 14:40:01 | NAMP2HLASPX01