Станете Член на Herbalife

За повеќе информации како да станете Член на Herbalife, пополнете го нашиот формулар за контакт.  

Така ќе имате можност директно да поразговарате со искусен Член и тој ќе ви одговори на сите прашања.

Не грижете се, не е тешко да се оствари продажба. Ние во Herbalife сметаме дека е едноставно логично да разговарате или да му пишете имејл на некого што некогаш бил во ситуација како вашата. Нашите Членови ќе ви кажат зошто го направиле тој чекор и како го вклопиле Herbalife во својот живот.

Имаме и настани што се осмислени конкретно за потенцијални Членови за да ви помогнат да одлучите дали Herbalife ќе ви одговара. Пред да донесете одлука, ќе имате можност да ги пробате нашите производи, да поразговарате очи в очи со Членови и да дознаете какви се целите на нашата компанија.
Правна изјава – кога разгледувате или споредувате деловни можности, имајте на ум дека во ниеден модел на трговија не е недозволено промотор или учесник во тој модел да убедува некого да изврши уплата на тој начин што ќе му ветува дека ќе има корист од тоа што ќе приклучи други луѓе во тој модел. Не дозволувајте да ве залажуваат тврдења дека е лесно да се остваруваат големи заработки.
Sign up as a Herbalife Independent Distributor
Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 23.02.2019 15:04:34 | NAMP2HLASPX01