Менувајте го животот на луѓето со Herbalife

Им го менуваме животот на луѓето
Кризата со покачена и прекумерна телесна тежина расте во целиот свет и поради тоа здравјето и велнесот претставуваат индустрија со голем потенцијал; во 2009 г., само во регионот на ЕМЕА таа изнесуваше 203 милијарди УСД *Дали сакате да бидете дел од деловна можност со растечки приход?
Со Herbalife можете реално да извршите влијание на следниов начин:
  • Научете ги основите за подобра исхрана
  • Пренесувајте им ги на луѓето темелите за здрав активен начин на живот
  • Помагајте им на клиентите да ги остварат своите цели
  • Комбинирајте го новото знаење со страста за производите на Herbalife
Основите на Herbalife:

Како глобално признат бренд што нуди деловна можност од светска класа, Herbalife продава научно засновани нутриционистички производи и посветено и дава на заедницата; се стреми да го прави светот подобро место за живеење и работа.

Herbalife се гордее затоа што е прогресивна компанија и во 2010 г. во малопродажба оствари преку 4,3 милијарди УСД.  Од своите скромни почетоци во 1981 г., Herbalife сè уште расте, повеќе од 30 години!

Повеќе од 2,3 милиони Членови во преку 78 држави го избраа Herbalife, дали сте подготвени и вие да го изберете Herbalife? Пополнете го нашиот формулар за контакт и уште денеска ќе ве побара Herbalife советник.

Правна изјава – кога разгледувате или споредувате деловни можности, имајте на ум дека во ниеден модел на трговија не е недозволено промотор или учесник во тој модел да убедува некого да изврши уплата на тој начин што ќе му ветува дека ќе има корист од тоа што ќе приклучи други луѓе во тој модел. Не дозволувајте да ве залажуваат тврдења дека е лесно да се остваруваат големи заработки.

*Euromonitor International. Здравје и wellness храна и пијалаци, Малопродажба во 2009.


Herbalife - Make a difference
Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 23.02.2019 15:34:13 | NAMP2HLASPX01