Менувајте им го животот на луѓето со Herbalife

Herbalife го прават луѓето, помагање на луѓето
Мисијата на Herbalife е да го менува животот на луѓето преку подобра исхрана.

Преку едукација и одговорни промени во начинот на живот во текот на повеќе од 30 години, Herbalife е сведок како стотици илјади луѓе ги имаат остварено своите цели во поглед на телесната тежина и на здравјето. Како независен Член на Herbalife, и вие имате можност на луѓето да им помагате да ги остварат своите сништа.

Поддршка

Кога го градите својот Herbalife бизнис не сте препуштени сами на себе. Секој Член на Herbalife има свој личен Herbalife советник. Може да го прашувате сè што ве интересира, да побарате производи и бизнис совет и да учите од него додека го развивате и го растете својот бизнис.


Даваме за заедницата
Herbalife е компанија што дава за заедницата и затоа основачот Марк Хјуз ја создаде Herbalife Family Foundation.  Членовите на Herbalife секоја година собираат пари за да помагаат да се учат децата за користа од добрата исхрана. За успешното работење на Herbalife Nutrition Foundation може да дознаете овде.

За повеќе информации како да станете Член на Herbalife, пополнете го нашиот формулар за контакт.


Herbalife is people, helping people
Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 23.02.2019 15:11:59 | NAMP2HLASPX01